Prodej rodinného domu se zahradou, Tišnovská Nová Ves

Cena

3 500 000

 Kč

Zajímá mě

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebném venkovském prostředí, ideální pro ty, kteří touží po klidu a blízkosti přírody. Nemovitost se nachází pouhých 10 minut jízdy autem od města Tišnova, což zajišťuje dobrou dostupnost všech potřebných služeb.

Dům je určen k rekonstrukci, proto poskytuje skvělou příležitost přizpůsobit si ho dle vlastních představ. Součástí je i prostorná zahrada, která nabízí příležitost pro relaxaci, zahradničení nebo zřízení venkovního posezení s grilem.

Dům disponuje dvěma patry a nabízí praktické uspořádání místností, které Vám umožní pohodlné bydlení či rekreační využití. V přízemí se nachází prostorná kuchyně s obývacím pokojem a kamny. Do koupelny s toaletou je přístup zajištěn chodbou z obývací části. Chodba umožňuje využití jako praktický úložný prostor, případně komoru, která je ideální pro uskladnění potravin. V přízemí naleznete také další samostatný pokoj, který poskytuje dostatek soukromí a je vhodný pro vytvoření útulné ložnice, pracovny nebo pokoje pro hosty. Schodiště vedoucí z prostorného obývacího pokoje Vás zavede do prvního patra, kde se ocitnete ve vzdušné chodbě. Ta působí jako centrální spojovací místnost, která elegantně odděluje přístavbu na dvě samostatné místnosti. Oba pokoje nabízí klidné a pohodlné útočiště, ideální pro ložnice nebo dětské pokoje.

Na pozemku o velikosti 628 m² se nachází také kůlna a sklep, který je možné využít jako další skladovací prostor např. pro sezónní vybavení. Jednou z největších předností této nemovitosti je zahrada o velikosti 566 m², která Vám poskytne dostatek prostoru pro všechny Vaše představy o venkovském bydlení, ať už toužíte po záhonech plných ovoce, zeleniny a květin, nebo pohodlném sezení pod širým nebem.

Pokud hledáte místo, kde můžete uniknout od ruchu města, ale zároveň nechcete být daleko od civilizace, tak tato nemovitost je přesně pro Vás. Pro více informací nebo domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Realitní agentura a majitelé si vyhrazují právo vybrat si zájemce dle vlastních kritérií.

Vlastnosti

Cena

3 500 000

 Kč

Měsíční náklady

 Kč

Provize

 Kč

Kauce

 Kč

Výměra

 m²

Typ pozemku

Dispozice

4+kk

Podlahová plocha

111,8

 m²

Užitná plocha

 m²

Zahrada

566

 m²

Plocha pozemku

 m²

Podlaží

Počet pater

2

Stav

Před rekonstrukcí

PENB třída

G - energetický průkaz nedodán

Lokalita

Tišnovská Nová Ves

Vybavení

Kamna na tuhá paliva

Bojler

Kuchyňská linka

Fotogalerie

Lokalita

Tišnovská Nová Ves

Tišnovská Nová Ves je malebná obec nacházející se v okrese Brno-venkov, jen pár kilometrů od města Tišnov. Tato klidná vesnice obklopená krásnou přírodou nabízí ideální prostředí pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a chtějí si užít poklidný venkovský život. Na druhou stranu Vás jen několik minut jízdy autem dělí od města Tišnova, kde naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení. Mateřská a základní škola se taktéž nachází v přilehlé obci Žďárec či Dolní Loučky.

Chcete se na něco zeptat? Jsem tu pro Vás!

Ing. Radim Kučera
jednatel společnosti

    Chcete se na něco zeptat? Jsem tu pro Vás!

    Bc. Klára Havlátová
    realitní asistentka

      Není to to pravé ořechové? Jsme profíci na Tišnovská Nová Ves a okolí

      Společně najdeme v obci Tišnovská Nová Ves přesně to, co hledáte! Jak?

      Zjistěte více o poptávkách

      O realitní kanceláři

      Jsme realitní agentura (realitní kancelář) R 21, s.r.o. Děláme špičkový realitní marketing, pomocí kterého prodáváme nemovitosti v Brně, Tišnově, Kuřimi a vůbec na jižní Moravě a Vysočině. Standardem jsou pro nás luxusní videoprohlídky, drony, virtuální realita a webové stránky pro danou nemovitost.

      Máme certifikaci od Ministerstva pro místní rozvoj v oboru Obchodník s realitami, pravidelně spolupracujeme s Asociací realitních kanceláří České republiky, pro kterou mimo jiné přednášíme. Mimo to organizujeme celou řadu vlastních vzdělávacích akcí a seminářů na témata jako prodej nemovitostí, investování do nemovitostí a daňová a právní problematika investování do nemovitostí.

      Jsme naprostou špičkou na trhu v oblasti realitního marketingu v České republice, o čemž se můžete přesvědčit například v rámci našich zrealizovaných zakázek a videoreferencí od našich spokojených klientů. Díky tomu pronajímáme a prodáváme nemovitosti za výrazně vyšší cenu, než naše konkurence a samoprodejci.