Prodej 3+kk s balkonem, Veslařská, Brno-Jundrov

Cena

9 142 500

 Kč

Zajímá mě

Představujeme Vám příležitost k bydlení, která spojuje krásy přírody s výhodami městského života. Tento atraktivní byt 3+kk nabízí prostorný pokoj s kuchyňskou linkou a přístupem na balkon směrem do ulice, ideální pro ranní kávu nebo večerní relaxaci, dva prosvětlené pokoje, které vytvářejí příjemnou atmosféru domova a prostornou koupelnu. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží a nabízí komfortní bydlení, jelikož se nachází v žádané brněnské lokalitě. 

Pro rodiny, které touží po městském životě s dotekem přírody je tato nemovitost jako stvořená. Do bytu o celkové ploše 76,6 m² se dostanete bočním vchodem přes společnou chodbu.  Prosvětlený pokoj s francouzskými okny a pokoj s kuchyňskou linkou a balkonem nabízí výhled do ulice. Třetí z pokojů je naopak směřován do zahrady a poskytuje tak dostatek soukromí. Byt disponuje prostornou koupelnou s vanou, toaletou a bidetem.  Byt je připraven k tomu, abyste si ho zařídili dle vlastních představ. K bytu náleží podíl na rozlehlém pozemku a také přichystaný privátní venkovní prostor, kde můžete strávit příjemné chvíle při večerním grilování, vychutnávat si panoramatický pohled na město nebo se věnovat zahradničení bez nutnosti opustit město. Společná chodba nabízí dostatek úložného prostoru, například pro uložení jízdního kola či kočárku.

Možnosti jsou rozšířeny o přikoupení zděné garáže přímo pod domem, která Vám nejen usnadní parkování v Brně, ale může sloužit také jako praktické řešení pro uložení všech potřebných věcí. Vytápění celé nemovitosti je zajištěno plynovým kotlem.

Realitní agentura a majitelé si vyhrazují právo vybrat si zájemce dle vlastních kritérií.

Vlastnosti

Cena

9 142 500

 Kč

Měsíční náklady

 Kč

Provize

 Kč

Kauce

 Kč

Výměra

 m²

Typ pozemku

Dispozice

3+kk

Podlahová plocha

73,6

 m²

Užitná plocha

76,6

 m²

Zahrada

 m²

Plocha pozemku

 m²

Podlaží

3. z 4

Počet pater

Stav

Dobrý

PENB třída

E – nehospodárná

Lokalita

Brno-Jundrov

Vybavení

Kuchyňská linka vč. spotřebičů

Koupelna

Balkon

Podíl na společné zahradě

Privátní venkovní prostor

Fotogalerie

Lokalita

Brno-Jundrov

Jundrov je znám pro své přírodní prostředí, kde si užijete kompromis klidné přírody s dynamickým městským životem a nabízí nespočet sportovních aktivit od cyklistiky, běhu, jízdy na kolečkových bruslích, či klidné procházky okolo řeky Svratky. Výborná dopravní dostupnost do centra a rostoucí poptávka po kvalitním bydlení činí z této nemovitosti perfektní volbu k bydlení. 

Byt se nachází na ulici Veslařská, v těsné blízkosti Jundrovského mostu a sportovního areálu Hroch. Tato poloha je ideální pro sportovce i milovníky přírody, kteří ocení krásné procházky podél řeky Svratky nebo návštěvu blízké obory Holedná s novou rozhlednou. Jundrov je vyhledávanou čtvrtí pro své přírodní prostředí a širokou škálu aktivit pro všechny, kdo milují pohyb na čerstvém vzduchu. V blízkosti se nachází cyklostezka podél řeky Svratky, která spojuje oblasti Jundrov, Bystrc a Komín. Tato malebná trasa je perfektní pro cyklistické výlety i procházky, a nabízí skvělou příležitost prozkoumat okolí a objevovat nová zajímavá místa. Za pouhých 10 minut se ocitnete v samotném srdci Brna, zatímco okolí Vašeho nového domova nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Užijte si ideální kombinaci rychlého přístupu do centra města a pohodlí, které poskytuje kompletní zázemí v blízkosti Vašeho bydliště.

Chcete se na něco zeptat? Jsem tu pro Vás!

Ing. Radim Kučera
jednatel společnosti

    Chcete se na něco zeptat? Jsem tu pro Vás!

    Ing. Anna Kolářová
    realitní makléřka

      Není to to pravé ořechové? Jsme profíci na Brno-Jundrov a okolí

      Společně najdeme v obci Brno-Jundrov přesně to, co hledáte! Jak?

      Zjistěte více o poptávkách

      O realitní kanceláři

      Jsme realitní agentura (realitní kancelář) R 21, s.r.o. Děláme špičkový realitní marketing, pomocí kterého prodáváme nemovitosti v Brně, Tišnově, Kuřimi a vůbec na jižní Moravě a Vysočině. Standardem jsou pro nás luxusní videoprohlídky, drony, virtuální realita a webové stránky pro danou nemovitost.

      Máme certifikaci od Ministerstva pro místní rozvoj v oboru Obchodník s realitami, pravidelně spolupracujeme s Asociací realitních kanceláří České republiky, pro kterou mimo jiné přednášíme. Mimo to organizujeme celou řadu vlastních vzdělávacích akcí a seminářů na témata jako prodej nemovitostí, investování do nemovitostí a daňová a právní problematika investování do nemovitostí.

      Jsme naprostou špičkou na trhu v oblasti realitního marketingu v České republice, o čemž se můžete přesvědčit například v rámci našich zrealizovaných zakázek a videoreferencí od našich spokojených klientů. Díky tomu pronajímáme a prodáváme nemovitosti za výrazně vyšší cenu, než naše konkurence a samoprodejci.