Případová studie: Jak jsme pomohli klientům při rozvodu?

Představte si, že se nacházíte v situaci, kdy potřebujete prodat svou nemovitost, abyste mohli co nejdříve pořídit nové bydlení. Čas hraje klíčovou roli a každá část transakce musí být perfektně sladěná. V takových případech je zásadní spolehnout se na profesionální realitní kancelář, která dokáže celý proces řídit od začátku až do konce. Pojďme se podívat na jeden z našich…

Představte si, že se nacházíte v situaci, kdy potřebujete prodat svou nemovitost, abyste mohli co nejdříve pořídit nové bydlení. Čas hraje klíčovou roli a každá část transakce musí být perfektně sladěná. V takových případech je zásadní spolehnout se na profesionální realitní kancelář, která dokáže celý proces řídit od začátku až do konce. Pojďme se podívat na jeden z našich nedávných příběhů, kdy jsme klienty z Předklášteří úspěšně provedli procesem náročné několikanásobné transakce.

Akce kulový blesk

Před nedávnem se na nás obrátili klienti – manželé, kteří se právě rozváděli. Vlastnili krásný rodinný dům v Předklášteří, který chtěli prodat a za získané finance si každý pořídit nové bydlení. 

Podobné situace řešíme s našimi klienty poměrně často. Například mají zájem koupit nemovitost, kterou nabízíme, ale zároveň musí nejprve prodat svůj současný domov, aby měli potřebné prostředky. Přestože je velmi náročné vše sladit na sto procent, v tomto případě se nám povedlo najít perfektní řešení. Tento příběh tak je skvělým příkladem toho, jak dokážeme úspěšně zvládat i ty nejnáročnější realitní transakce.

První krok – prodej

Je pochopitelné, že se naši klienti chtěli co nejdříve pustit do hledání nové bydlení. Ovšem i v případě, že by hned nějaké ideální našli, neměli by v danou chvíli k dispozici potřebné finance – a málokterý prodávající je ochoten počkat. Proto našim klientům vždy doporučujeme se primárně soustředit na prodej stávající nemovitosti. Tímto krokem jsme je bezpečně provedli.

Rodinný dům v Předklášteří jsme připravili na prohlídky s využitím našich osvědčených postupů. Náš tým se postaral o kompletní servis –  úklid, dekorování ve spolupráci s interiérovou designérkou, atraktivní fotografie, videoprohlídky… Díky profesionálnímu homestagingu a kvalitní přípravě se nám podařilo přilákat vážné zájemce a rodinný dům byl do dvou měsíců rezervován. V tu chvíli se nám otevřely dveře k dalšímu kroku – hledání dvou nových nemovitostí pro naše klienty.

Perfektní synchronizace

Relativně rychle jsme našli ideální byt 3+1 v Brně pro paní s dcerou a zajistili jeho rezervaci složením blokovacího depozita. Nedlouho na to jsme narazili na menší byt v Tišnově, který vyhovoval představám pána. Všechny transakce jsme naplánovali tak, aby probíhaly hladce a synchronizovaně. Prodej domu v Předklášteří nám zajistil potřebné prostředky, klienti mohli zůstat v domě až do přepisu na katastru, a zároveň měli nové bydlení připravené bez nutnosti provizorního stěhování. Naše realitní agentura se postarala o dokonalé načasování všech kroků – od rezervací a podpisů smluv po převody financí a přepisy na katastru. Klienti se tak mohli bez stresu a zbytečných průtahů přestěhovat přímo do svých nových domovů.

Spokojenost na všech stranách

Celý proces jsme zvládli na výbornou. Naše zkušenosti a postupy umožnily klientům vyřešit složitou situaci, a my jsme hrdí na to, že se celý proces povedl bez komplikací.

Pokud i Vy čelíte nestandardním požadavkům při prodeji nebo máte nejistotu ohledně financování Vašeho vysněného bydlení, neváhejte a obraťte se na nás. O prodej Vaší nemovitosti se postaráme s maximální péčí a profesionalitou.

Zvažujete prodej či pronájem Vaší nemovitosti?

Spočítejte si její tržní cenu během 5 minut ZDARMA pomocí našeho Realbota!

Tento článek pro Vás připravil

Přidáno dne

Další články od tohoto autora

  • Případová studie: Jak jsme pomohli klientům při rozvodu?

    Představte si, že se nacházíte v situaci, kdy potřebujete prodat svou nemovitost, abyste mohli co nejdříve pořídit nové bydlení. Čas hraje klíčovou roli a každá část transakce musí být perfektně sladěná. V takových případech je zásadní spolehnout se na profesionální realitní kancelář, která dokáže celý proces řídit od začátku až do konce. Pojďme se podívat na jeden z našich…

    : Případová studie: Jak jsme pomohli klientům při rozvodu?
  • Realitní makléř

    … aneb vše, co byste o této profesi měli vědět!

    : Realitní makléř
  • 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21

    Máte k prodeji či pronájmu dům, byt, chalupu, ale váháte, zda se vůbec svěřit do rukou realitní kanceláře a chcete to raději zkusit na vlastní pěst? Nebo právě hledáte realitní agenturu, která Vám pomůže prodat Vaši nemovitost snadno, rychle, za dobrou cenu a s transparentním a férovým jednáním? Pojďte se sami přesvědčit, že u nás…

    : 10 důvodů, proč prodat Vaši nemovitost s realitní agenturou R21